Over DJ Logistiek

Mijn naam is Rick de Jong en op 1 januari 2018 ben ik gestart met DJ Logistiek.

Ik heb bijna 30 jaar gewerkt als (Manager) logistiek planner bij Nedlloyd, P&O Nedlloyd, Maersk en MSC. In verschillende logistieke functies heb ik te maken gehad met transport (weg, binnenvaart en spoor) en voorraadbeheer. De logistieke afdeling is het middelpunt van een bedrijf en een helicopterview is daarbij belangrijk om de belangen van zowel klant als bedrijf te behartigen.    

In eerste instantie ben ik begonnen met een koeriersdienst, maar door mijn ervaring en uitgebreide netwerk bied ik mogelijkheden en oplossingen die voor anderen misschien niet haalbaar zijn. Hierdoor wordt de vraag om wegtransport, zeevracht, logistieke ondersteuning en/of speciale projecten te regelen steeds meer. 

“Mijn ambitie is om met u een langdurige samenwerking aan te gaan, om logistieke werkzaamheden uit handen te nemen waardoor u meer tijd en aandacht heeft voor uw corebusiness. Niet alleen als verlengstuk, maar ook als onderdeel van uw bedrijf”.